Menú

Economia social i solidària

Parlar d'Economia Social i Solidària és parlar d'una economia que situa com a valors fonamentals de la seva acció les necessitats de les persones, el compromís amb la comunitat, l'equitat, el desenvolupament sostenible, la responsabilitat social i la solidaritat. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, conscient que cal projectar aquesta economia com a motor de dinamització i transformació social, treballa amb la voluntat d'abordar aquest repte de manera compartida amb els agents econòmics, socials i la ciutadania, impulsant el desplegament d'accions de promoció i difusió de l'ESS.

Quines accions proposem?

Mapa de consum responsable

Crear un Mapa de Consum Responsable de la ciutat, que posi en valor les moltes iniciatives econòmiques locals que ofereixen productes i serveis amb el valor afegit de millorar l'impacte ambiental i social a la ciutat de Vilanova i la Geltrú.

Intercooperació, aliances i xarxes de contacte

Promoure la intercooperació, les aliances i les xarxes entre els les diferents agents econòmics  i socials de la ciutat per tal de reforçar la seva presència i impacte al territori.

Moneda local

Treballar de la mà de tots els recursos municipals i els agents econòmics i socials de la ciutat per crear i desplegar una moneda local que enforteixi i millori la viabilitat del teixit econòmic local, generi confiança en el territori i promogui aliances i complicitats per avançar cap a un model econòmic realment transformador.

Banc del temps

Donar suport al Banc del Temps perquè arribi a més persones.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord