Menú

Educació

Entenem l'educació com un servei públic clau per al desenvolupament i el progrés de la nostra societat, per a la igualtat d'oportunitats i per donar llibertat en l'elecció del futur professional de les persones. Avancem cap a un model d'educació compartida implementant una governança compartida mitjançant els espais de participació de la comunitat educativa de Vilanova i la Geltrú i apostant com a referent de país en escola i societat inclusiva.

Quines accions proposem?

Avançar cap a un model d'educació compartida i de societat inclusiva

· Impulsar la coordinació de tots els agents educatius cap a un projecte de ciutat amb mirada d'Educació 360.

· Materialitzar l'acord entre els diferents regidors i regidores d'Educació de la comarca i el Departament d'Educació de la Generalitat en què el Garraf esdevé comarca educativa pilot en matèries d'inclusió.

· Impulsar un grup de treball participatiu entre la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf i el Departament d'Educació per a poder dissenyar i planificar les actuacions en l'àmbit de l'educació a la comarca del Garraf.

· Seguir programant xerrades des de l'IMET adreçades a famílies i professionals amb l'objectiu de donar eines i resoldre dubtes entorn a l'educació i necessitats educatives específiques.

· Participar i fer d'altaveu de les propostes, jornades i tallers organitzats per plataformes ciutadanes i entitats relacionades amb l'educació inclusiva.

· Continuar treballant per l'equitat digital amb projectes com “Cap estudiant sense Internet”.

· Continuar fent del Consell Escolar Municipal un ens de debat que ens permeti governança en matèria d'educació.

· Obertura del Conservatori Municipal de Música els dissabtes al matí com a espai d'estudi per a l'alumnat.

· Beques a l'excel·lència en grau professional

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord