Menú

Indústria

Històricament la ciutat de Vilanova i la Geltrú ha estat un ciutat industrial però, cada cop més ha tendit més a esdevenir una ciutat de serveis. Entenem la indústria com un àmbit prioritari a seguir consolidant a la nostra ciutat per enfortir l'economia productiva de Vilanova i la Geltrú i liderar el canvi dels polígons industrials en zones d'activitat econòmica adequades a les noves necessitats.

Quines accions proposem?

Zones d'Activitat Econòmica i Empresarial Urbana

Apostar per les Zones d'Activitat Econòmica i Empresarial Urbana. Convertir els polígons industrials actuals en Zones d'Activitat Econòmica Urbana per facilitar-ne la seva digitalització, competitivitat i integració a la trama urbana. Reorientar els polígons industrials cap a la denominació de Zones d'Activitat Econòmica/Empresarial Urbana.

Agència de Zones d'Activitat Econòmica Urbana

Centralització de tota l'activitat de suport als polígons industrials actuals. Crear una agència interdisciplinària que treballi com a finestreta única digital per vetllar per la qualitat dels serveis: aigua, energia, residus, mobilitat, logística, seguretat, alhora que incorpori accions transversals com la sostenibilitat, la qualitat de l'aire, faciliti l'economia circular i s'alineï amb els objectius ODS.

Digitalització de polígons

Per incrementar la seva competitivitat i atraure empreses estratègiques a la comarca, sobretot centrades en el desenvolupament econòmic al voltant de la innovació, la robòtica, la tecnologia i la innovació.

Comercialització de naus industrials i polígons

Des de l'Agència de Zones d'Activitat Econòmica Urbana establir contacte amb empreses per comercialitzar naus i espais disponibles. Treball conjunt amb la FEGP, Node Garraf i la Cambra de Comerç.

Coordinació entre empreses

Coordinar i generar aliances amb empreses, immobiliàries, gestories, propietaris, empreses públiques i privades de serveis, universitats per promoure un escenari ideal per a la incorporació d'indústria tecnològica, amb la implantació de les tecnologies digitals avançades i el suport a la indústria 4.0.

Consolidació i reactivació dels Polígons d'Activitat Econòmica

· Censar els polígons industrials.

· Actualitzar les dades de les empreses ubicades als polígons.

· Fomentar l'associacionisme per tenir interlocutors a cada polígon i crear relació contínua amb l'Oficina d'Empresa.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord