Menú

Oficina d'empresa

L'Oficina d'Empresa és clau per poder atendre adequadament les empreses i les persones interessades en desenvolupar un negoci a la nostra ciutat. És per això que és imprescindible que dins el Pla de Reactivació hi tingui un protagonisme específic.

Quines accions proposem?

Impuls de l'Oficina Municipal d'Empresa

Visibilitzar l'Oficina Municipal d'Empresa, amb un accés directe des de la plaça de la Vila i dins l'espai de Promoció Econòmica, fomentant la cooperació entre les regidories i apostant per la dotació de més recursos que donin resposta al teixit empresarial de la ciutat.

Comunicació directa amb el teixit empresarial

· Disposar d'una eina de gestió de contactes d'empreses per tal de tenir unificades i actualitzades totes les dades. Actualitzar i ampliar la base de dades d'empreses en els diferents àmbits que tenim a la ciutat.

· Millorar la productivitat i l'eficiència del departament en la seva relació amb les empreses i les seves necessitats a través de l'eina de gestió de contactes.

Atenció directa

Canalitzar l'Oficina d'Empresa com a primera interlocutora de l'Ajuntament davant la ciutadania i les empreses entorn a l'activitat econòmica. Fer de l'Oficina d'Empresa l'espai de referència per resoldre dubtes o informar-se en tot allò que afecti a les empreses, professionals i autònoms de la nostra ciutat. Coordinar-se amb l'OAC i l'OMIC.

Contacte i col·laboració amb FEGP i altres associacions

Treballar conjuntament amb el teixit empresarial de la ciutat, amb la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Cambra de Comerç de Barcelona, l'agència Node Garraf, gremis i associacions professionals i empresarials, i amb tots aquells agents que ajudin a enfortir el teixit empresarial i l'activitat econòmica de la ciutat.

Retenir el talent

· Impulsar la instal·lació d'empreses tecnològiques al territori que esdevinguin pol d'atracció i que posin en valor el talent de la ciutat.

· Ajudar a aplicar la tecnologia a les empreses existents per tal de fer-les més competitives i ajudar-les en tot el procés.

Ajuts i subvencions per a empreses

Suport al teixit empresarial oferint ajuts econòmics i recursos per a les empreses i l'emprenedoria per facilitar-los la represa de l'activitat.

Formació per a empreses

Donar suport i fer formació específica a les empreses, per enfortir la seva competitivitat en l'àmbit local i del territori.

Acollida de congressos

Apostar perquè Vilanova i la Geltrú sigui una ciutat acollidora de congressos, reunions i esdeveniments professionals. Dinamitzar l'activitat empresarial al llarg de l'any en consonància amb la desestacionalització turística.

Projecte de transferència tecnològica

Continuar reforçant amb sistemes telemàtics el projecte de transferència tecnològica amb la UPC.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord