Menú

Participació ciutadana

Apostem per una ciutadania compromesa i corresponsable amb les polítiques que es desenvolupen. Per això, actualitzem els mecanismes de participació i en creem de nous. Els hàbits de debat col·lectiu i assembleari empoderen a les persones per fomentar les decisions compartides sobre tot allò que afecta a la ciutadania. La descentralització de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i la reactivació dels centres cívics com a espais d'intercanvi, de comunicació amb l'Ajuntament i de desenvolupament d'activitats són claus en aquest àmbit.

Quines accions proposem?

Xarxes de Suport

Vincular les entitats que van participar a la xarxa de suport ciutadà a iniciatives d'acció social, dependència i gent gran ja existents o de nova creació, que puguin sorgir arran de la situació econòmica i social post pandèmica.

Actualitzar els mecanismes de participació

Revisar i actualitzar els mecanismes de participació ciutadana per adaptar-los a les noves tecnologies.

Descentralització de la OAC

Finalitzar el procés de descentralització de l'OAC als centres cívics.

Centres cívics

· Reactivar les activitats als centres cívics conjuntament amb les entitats que en fan ús, posant especial atenció en aquelles activitats que puguin donar suport a les noves necessitats socials sorgides de la pandèmia.

· Revisar els usos dels centres cívics.

Assemblees de barri

Posar en funcionament el projecte d'assemblees de barri, començant per la prova pilot al barri de Mar.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord