Menú

Projectes i obres d’urbanisme

Els projectes i obres d'urbanisme els centrarem en l'adequació dels espais i edificis municipals existents per poder oferir un millor servei, una millor atenció i confort a la ciutadania i garantir una millora de l'eficiència energètica. Les accions d'aquest àmbit aniran a l'adequació d'espais municipals buits per dotar-los d'oficines de serveis i rehabilitar els existents per millorar el seu tancament, optimitzar els recursos energètics i instal·lar sistemes d'energies verdes i renovables.

Quines accions proposem?

Adequar els espais i millorar l'eficiència dels edificis municipals

· Adequar els espais destinats a oficines municipals (edifici institucional).

· Rehabilitar energèticament els edificis municipals (millorar tancaments, optimitzar l'eficiència de les instal·lacions i introduir plaques fotovoltaiques).

· Substituir els materials qualificats com a contaminants per les persones i el seu entorn (cobertes de fibrociment) en els edificis municipals.

· Recuperar edificis del patrimoni municipal sense ús (soterrani, planta baixa i planta tercera de l'edifici annex, Masia Nova, Masia de Solicrup, Edifici de Calderes Pirelli).

Rehabilitació i recuperació d'espais

Estudiar mesures fiscals vinculades als àmbits d'habitatge.

Adaptar la ciutat als efectes del canvi climàtic

Adaptar la ciutat als efectes del canvi climàtic a l'espai públic, el verd urbà, infraestructures, equipaments, etc. Accelerar les mesures del Pla d'acció per l'energia sostenible i el clima, desenvolupar els projectes previstos per optar a finançaments d'administracions superiors (es calcula una inversió aprox. de 16 milions d'euros fins 2030).

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord