Menú

Salut

La pandèmia ens ha fet reflexionar sobre la necessitat d'entendre la salut des d'un punt de vista transversal. Apostem per desenvolupar els protocols i les mesures sanitàries establertes en totes aquelles activitats que es desenvolupen a l'espai públic i vetllar perquè també es compleixin en els espais i recintes privats. Entenem que cal apropar els serveis de salut i incrementar els programes per a la incentivació d'hàbits saludables i per a la sensibilització conscienciació dels mals hàbits.

Quines accions proposem?

Evolució pandèmia

Seguiment de l'evolució de la pandèmia i continuar habilitant recursos per posar en pràctica les mesures sanitàries decretades en cada moment.

Creació de protocols

Creació de protocols sanitaris propis un cop acabada la pandèmia.

Material sanitari

· Previsió d'estocs de material sanitari.

· Adquisició de material de protecció per a personal de centres públics, centres de dia i residència de gent gran.

Salut mental

· Creació d'un banc de recursos de salut mental en col·laboració amb les entitats vinculades a aquest àmbit.

· Adherir-se al pla de prevenció del suïcidi de la Generalitat de Catalunya.

Mesures covid restauració

Elaboració d'un sistema de seguiment de les mesures de la prevenció de la Covid 19 en establiments de la restauració.

Observatori local

Creació d'un Observatori local per a la qualitat dels serveis sanitaris, lligat al Consell Municipal de Salut, per fer un seguiment dels recursos i accessibilitat de la ciutadania als serveis sanitaris (atenció primària i atenció especialitzada i hospitalària).

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord